Banner – Cofre Regalo CA

Vols regalar una experiència única? Amb el cofre regal de Kiwi Escaperoom regalaràs una aventura emocionant i divertida. Només has d’omplir el formulari! Regala experiències, regala Kiwi Escaperoom.

Banner – Les Normes CA

Per tal que la teva Kiwi Experience sigui inoblidable i transcorri sense incidents, no oblidis fer un cop d’ull a les nostres normes. Es important tenir en compte una sèrie de punts clau para passar-ho d’allò més bé.

Preguntes Freqüents

És possible reservar sessions per a 6 jugadors? Sí. Malgrat el disseny de les sales i els diferents espais aconsellen grups de fins a 5 jugadors, Kiwi Escaperoom accepta grups de 6 persones. En aquest cas, el suplement és de 5 € i s’abonarà a la mateixa sala. Què passa si hem fet una reserva […]

CA

Kiwi Experience Benvinguts a Kiwi Escaperoom, un joc d’escapament en viu innovador i emocionant. Endinsa’t a les nostres sales. Tu seràs el protagonista de la història! Escull un dels nostres dos escenaris: el Centre Penitenciari Northwind o la Pensió Fonollosa. Adrenalina, misteri, enginy… posa a prova tots els teus sentits en aquest desafiant joc de […]

Pensió Fonollosa

Un crim misteriós i intrigant plana sobre la Pensió Fonollosa. El propietari de l’establiment ha sigut trobat brutalment assassinat en una de les habitacions. Les sospites apunten al seu entorn més proper. Sereu capaços de resoldre els detalls d’aquest succés?